Hieronder een kort overzicht van de kunstmarkten en andere evenemente waar ik in 2023 aan deelneem:

Begin april was de Kunst- en Atelierroute in Capelle aan de IJssel.

Van 18 tot 21 mei nam ik deel aan KunstKijk Goeree Overflakkee. (zie ook de link bij Exposities). Ik exposeerde daar met nieuw en ouder werk in het prachtige oude Raadhuis van Ooltgensplaat, helemaal aan de oostzijde van het eiland.

Een week later, op 29 mei, tweede Pinksterdag was ik aanwezig op een kleine, maar leuke kunstmarkt in de steenoven bij Atelier van Hoogdalem, Klein Hitland 4 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Op 1 juli ben ik op Art Leeuwarden van Art Connection op het Zaailand in Leeuwarden. Ook via Art Connection sta ik op 9 september met mijn werk op Art Vijversburg in het Natuur- en Cultuurpark Vijversburg te Tytsjerk.

Tussendoor, op zaterdag 26 augustus, doe ik nog mee met de altijd leuke kunstmarkt in het prachtige Aardenburg, diep in Zeeuws-Vlaanderen. 

Een week later, op zondag 3 september, opnieuw naar Zeeuws-Vlaanderen waar ik aanwezig ben op de kunstmarkt in Groede.

En dan de hele maand november is er werk van mij te zien op de Kunstmaand Ameland. De exacte locatie waar ik exposeer is nog niet bekend, maar alle informatie over dit boeiende evenement is te vinden op www.kunstmaandameland.com

Ook via Facebook en Instagram (zie bij Links) plaats ik data van kunstmarkten en exposities  waar ik met mijn werk te zien ben.

Bij 'exposities' in het hoofdmenu zijn exacte data en locaties van exposities waar ik aan deelneem te vinden.