Hieronder een kort overzicht van de kunstmarkten en exposities in 2024 waar werk van mij te zien is:

In februari was ik aanwezig op het ART Festival – de Wintereditie in het Westcord Hotel in Leeuwarden dat werd georganiseerd door Art Connection.

Vanaf begin april tot begin juli exposeer ik een aantal landschapsschilderijen op de begane grond van woonzorglocatie Rijckehove in Capelle aan den IJssel. Deze expositie wordt georganiseerd door de Kunstkring Capelle. (zie ook de link bij Exposities)

Van 8 tot en met 12 mei neem ik weer deel aan KunstKijk Goeree Overflakkee. (zie ook de link bij Exposities). Ik exposeer daar met nieuw en ouder werk in het Burgemeestershuis op de Voorstraat in Stad aan ’t Haringvliet.

Op zondag 18 augustus, doe ik weer mee met de altijd leuke kunstmarkt in het prachtige Aardenburg, diep in Zeeuws-Vlaanderen. 

Een paar weken later, op zondag 8 september, opnieuw naar Zeeuws-Vlaanderen waar ik aanwezig ben op Groede uit de Kunst. Dit is een prachtig tweedaags evenement midden in Groede.

Later in het jaar staan er nog twee kunstmarkten in Capelle op de agenda, waaronder ook de WinterArt Fair in december. Er komt waarschijnlijk dit jaar ook nog een expositie in Vlaardingen; die plannen worden nog verder uitgewerkt.

Verder is er het hele jaar door werk van mij te zien, te huur en te koop bij de Kunstuitleen Friesland in Leeuwarden en bij de Kunstuitleen Capelle.

Ook via Facebook en Instagram (zie bij Links) plaats ik nog verdere data en details van kunstmarkten en exposities waar ik met mijn werk te zien zal zijn.

Bij 'Exposities' in het hoofdmenu zijn de locaties en data van exposities waar ik aan deelneem te vinden.